

## WATECH ADVISORY COUNCIL MEETING

Wednesday, February 14, 2019 Washington Technology Solutions 1500 Jefferson St SE, Room 5092 3:30 PM – 5:00 PM

## AGENDA

#	ΤΟΡΙϹ	LEAD	ACTION / NOTES	TIME ALLOTED	Time Allotment
1.	Welcome	Jim Weaver/All	Introduction/Updates	5 minutes	3:30-3:35
2.	Chair, Vice Chair Elections	Council	Chartered Positions	10 minutes	3:35-3:45
3.	Governance Model	Gena Cruciani	Informational – See Attached	10 minutes	3:45-3:55
4.	WaTech Value Proposition and Transformational Priorities	Jennifer Rosales	Informational – See Attached	20 minutes	3:55-4:15
5.	Office 365 – Tenancy and Name Space Issue Papers	Jennifer Rosales / All	Discussion – See Attached	40 minutes	4:15-4:55
6.	Agenda for CIO Forum 2/19	Council		5 minutes	4:55–5:00

Attendees: Council: Elected Members + Scott West + Laurel McMillian (logistical support) Guests: Jim Weaver, Sue Langen, Dan Mercer, Jennifer Rosales (ISG), Gena Cruciani (ISG)

**Meeting Highlights:** 

**Recommendations:** 

Next Steps: